• 0536 573 10 05
  • iletisim@bulutnakliyat.com

Korsan Nakliyeciler


       Türkiye bulunduğu konum itibari ile hem jeopolitik hemde beşeri konumu bakımından her zaman cazip bir ülke konumundadır .Aynı zamanda Türkiye Avrupa ile Orta doğu arasında adeta bir köprüdür .Malum Amerika'nın Arap Baharı temizliği operasyonunda Devrik Diktatör lideri olan Beşer Esad tarafından halkını demir yumrukla yönetmesi ve Amerikanın'da olaya el atması sonucu iç savaş ve yağmalar neticesinde zorunlu göç olayı meydana geldi .Burda bulunan bir çok Suriyeli vatandaşlar en yakın komşusu olan Türkiye'ye kontrolsuz bir şekilde göç etmek zorunda kaldı .
      Peki bu kadar vatandaşı işe sokmam yada toplumun huzurunu bozmaması için nasıl bir önlem alınması gerektiğinin planlanması yapılmadığı için Suriyeli vatandaşlar bir çok Hizmet sektörüne vergisiz ,evraksız el atmıştır . Birbirimize rekabet yetmezmiş gibi birde Suriyeli vatandaşlara Evden eve Nakliyat sektörünü de yavaş yavaş kaprırmış durumdayız .Suriyeliler hiç bir evrak , hiçbir belge ve hiç bir şekilde devlete vergi vermeksizin sinsice Evden eve Nakliyat hizmeti vermektedir.
 Suriyeli Vatandaşlar evden eve nakliyat sektörüne girmiş durumdalar.Maliyet olarak ucuz işçilik ve kurumsal kimliği olmadan yapılan işlem .Türkiye vatandaşı olan vergi mukellefi olan Kurumsal kimliği olan Evden eve Nakliyat hizmeti veren firmalara devlet tarafından hiç bir denetim olmaksızın korsan iş yapan Suriyeliler kendi memleketimizde ızdırabı yaşatıyorlar adeta . Belki bir çok muhafazakar kesim için takdir edilebilir Suriyelilerin yaptığı iş için ,traji komik bir olay düşünsenize kayıt altına almak istediğiniz kamyoncular yeni Dijital Takograf sistemi ve U-ETDS sistemi ile yıpranan nakliyeciler devletin Suriyelilere kayıtsız kalması çok trajik.
 

Korsan Suriyeli Nakliyeciler

 

        Türkiye Cumguriyeti'nin bürğkleri olan en başta İçişleri Bakanlığı Göç İdare Daire Başlkanlığı, Ulaştırma Baknlığı gerekli önlemlerin alınması gerekliliğini bildirmemiz gereklidir Gerçi Evden eve Nakliyat firmalarının hakkını arayan Sivil Toplum derneği olan İSTEND ,gerek İkinci köprü ceza affı gerekse İDO Feribot seferleri ile ilgili bir çok olumlu adımlar atmış durumdadır
Evden eve Nakliyat firmaları sahipleri olarak Ev taşımacılığı ve şehirler arası nakliyat işlerinin Suriyeliler tarafından yapılmasına göz yumamamalıyız.Bizler ;Evden eve Nakliyat yapmak için bir çok evrak ve Yeterlilik sertifikalarıyla ve envanterlerimiz olan ;

  • K Yetki Belgesi( K1 ,K3 )
  • İş Güvenliği ve İso 22000 belgesi
  • İşyeri açma Belgesi (ofis için)
  • ODY Yeterlilik bbelgesi
  • SRC Belgeleri
  • Psikoteknik Yeterlilik belgesi
  • Vergi Mükellefliği

Samsun'da Korsan Suriyeli Nakliye

Samsun 'da Evden eve Nakliyat hizmeti veren bir çok kayıt dışı korsan firmaların Suriyelilerinde katılması sonucu kontrol edilemeyecek kadar Evden eve Nakliyeciler için iş kaydı demektir .Arayan özellikle Samsun'da bir çok müşteri Suriyeli mültecilerin Evden eve Nakliyat işlerinin çok ucuza yapılabileceğini dile getirdi. Biz Bulut Nakliyat olarak Samsun'da Hizmet vermekteyiz Suriyeli mültecilere devletin acil bir el atması gerekli.


 

Kategoriler
Benzer Yazılar

Çağımızın olmazsa olmaz özelliklerinden biri olan teknolojik gelişmeler, nakliyecilik ve taşınma konusunda da yardımcımız oluyor. Asansörlü nakliyat dendiği zaman şüphesiz çoğumuzu..

Ofis Taşımacılığı         Ofis taşımacılığı ;insanlar belli bir neden dolayı ofislerini bir yerden başka bir yere transfer etmek Ofis Taşımacılığı hizmeti sunan nakliyat firmala..

Şehirler Arası Nakliyat Ücretleri     Şehirlerarası nakliyat firmaları içerisinde müşteri memnuniyetini baz alan bir çalışma yürütüldüğü söylenebilmektedir.Şehirlerarası nakliya..

Yorumlar
disqus code
Bizi Ara
İletişime Geç